Enda en mobil operasjonsstue levert til Ukraina

July 16, 2024

En stor og hjertelig takk til Den Norske Krigsforsikring for Skib (DNK) for donasjonen av en mobil operasjonsstue til saniteten i det ukrainske forsvaret.

Operasjonsstuen donert av DNK er nå operativ ved den ukrainske frontlinjen, sammen med flere andre donert gjennom HMM Helsehjelp Ukraina. Slike donasjoner er avgjørende og livsviktige!

Mens vi streber etter å skaffe mer livsviktig utstyr til våre ukrainske venner, oppfordrer vi selskaper, organisasjoner, Family Offices og privatpersoner til å støtte vår stiftelse med kontantdonasjoner eller utstyr. HMM Helsehjelp Ukraina har bevist at vi har pålitelige forsyningslinjer, og vi leverer relevant og nødvendig utstyr basert på forespørsler fra Ukraina.

Takket være rause og lojale støttespillere, er vi svært stolte av å kunne operere med kroner NULL i administrasjonskostnader. Alle donasjoner går direkte til formålet uten noen fradrag.

Ønsker du mer informasjon om hvordan man kan bidra gjennom vår organisasjonsplattform, vennligst kontakt Tor Fredrik Müller, Paal Christian Mowinckel eller Anna Tribis.

No items found.